Szombaton zajlott az Infinity Esport Bárban az Axxial Gaming Őszi League of legends Lan kupája, amelyen egyesületünk is aktívan részt vett. A versenyen szereplő 7 csapatból az Afterglownak két kötődése is volt: a magukat Afterglow Academynek nevező csapat, akik a VIP program keretei között ismerkedtek meg egymással. A másik csapat egy baráti társaságból összeállt egység volt amelynek tagjai az Ap4ch3-Hiponixx edzői kettős voltak, mellettük technoviking, edru és kooovi. Az Afterglow Academy a selejtezők során kiesett. A játék első szakaszának ritmusát hihetetlenül jól elkapták, a korai csapatharcokat is nagyon jól meg tudták játszani. Sokat segített nekik edzőjük, Főnix segítsége a meccs alatt. Sajnos a játék későbbi szakaszában már nem tudták tartani a tempót, de az első közös versenyükre mindannyian jó élményként emlékeznek vissza, mert megmutathatták, hogy van bennük potenciál.

Az Afterglow Academy játék közben
A Mid as midget csapata

Nem sokáig szomorkodtak, mert szurkolhattak a másik már döntőbe jutott csapatnak. A döntő piercetheheaven kommentálása alatt zajlott, és az első percekben  egészen szoros volt a játék, majd Hiponix-Techno-edru hármas átvette a dominanciát a top és a mid fölött, ellenben a botlane – főleg a Shen és Hecarim roam-oknak köszönhetően – hátrányba került. Mindenesetre Hiponix és edru magas sebzés kiosztása lehetővé tette az objektívek elvitelét, és utána az első győzelem gyorsan Ap4cH3-ék kezébe került.


A második meccsen, az előzőekből okulva, Hipo Lilliája az alsó ösvényre próbált meg nagyobb hangsúlyt fektetni. A 16 peercnél már 3 ezer arany előnnyel rendelkezett a csapat, de egy rosszul kivitelezett dive után az előnyt elvesztettük, és ezzel a mérkőzést is. Az Afterglow edzői  csapata összeségében jól szerepelt, annak ellenére hogy csak a 2. helyezést sikerült elérni.
Reméljük, hogy az elkövetkezendő versenyeken tudjuk majd képviseltetni magunkat a Főfelállással, ugyanis hamarosan újra versenyszezon.

A versenyen résztvevő egyesületi tagok