AFTERGLOW
ESPORTS
EGYESÜLET

AFTERGLOW
ESPORTS
EGYESÜLET

KIK VAGYUNK?

EGYESÜLETÜNK AZ ONLINE LEAGUE OF LEGENDS OKATÁS EGYIK MEGHATÁRÓZÓ SZEREPLŐJE.
Nemzetközi tapasztalattal rendelkező edzők és menedzserek közösen dolgozták ki a szervezet VIP programját, mely a hazai esport fejlődni vágyó szereplőit segíti.

VIP PROGRAM

Value In Practice

Tagsági rendszer, heti 5-6 edzés, csoportos foglalkozások.

VIP program egy tagsági rendszer, mely igénybevételével heti minimum 2-3 edzésen részt vehetnek a tagjaink. Ezek az edzések csoportos foglalkozások, melyek segítségével a fejlődés útjára léphetsz.

Az egyesület lehetőséget NYÚjt egyéni edzésre

EGYÉNI EDZÉS

Személyre szabott egyéni foglalkozás, alkalmi. 

Edzőik segítségével, egyéni szintfelmérést követően specifikus edzéseken, kiszámítható fejlődésen mehet keresztül a tanuló.

ÁRAINK

CSOPORTOS FOGLALKOZÁS EGYÉNI FOGLALKOZÁS
Első óra - INGYENES
Bevezető óra - 1 500 Ft
VIP tagság - 4 000 Ft / hónap
VIP tagoknak - 3 800 Ft
Legelső hónap
50% kedvezmény - 2 000 Ft
Külsősöknek - 4 500 Ft
3 hónap esetén
1 havi 50% engedmény - 10 000 Ft
TFT
csak egyéni, 45 perces foglalkozások
6 hónap esetén
1 hónap ingyenes - 20 000 Ft
Külsősöknek - 3 500 Ft
VIP tagoknak - 2 500 Ft
3 alkalom - 9 000 Ft

ÁRAINK

CSOPORTOS FOGLALKOZÁS EGYÉNI FOGLALKOZÁS

Első óra
INGYENES

Bevezető alkalom
1 500 Ft

VIP tagság
4 000 Ft
VIP tagoknak
3 800 Ft

Legelső hónap
2 000 Ft

Külsősöknek
4 500 Ft

3 hónap esetén
10 000 Ft

6 hónap esetén
20 000 Ft

TFT
45 perces egyéni foglalkozások

Külsősöknek
3 500 Ft

VIP tagoknak
2 500 Ft

3 alkalom
9 000 Ft

REFER A FRIEND

Hívd el egy barátod VIP tagnak hozzánk, és cserébe megajándékozunk Téged egy 790 RP értékű zsákbamacska kinézettel!

WEBSHOP

Már minket is támogathatsz az adód 1%-val! Neked csak egy …

RISE AND SHINE 2#

Az előző kupa folytatása elérkezik hozzátok Október 4-én 15:00 órától! …

A kupasorozatunk első állomását augusztus 22-én tartottuk meg, ahol 6 …

Mindig is szeretted volna megkaparintani az első helyet TFT-ben, de …

EDZŐINK

Ap4ch3

Mid lane edző

Sziasztok! Személyemben megismerkedhettek a magyarországi LoL edzőség egyik éllovasával. Három és fél éve a szakmában oktatok és segédkezek. Csapatfelállásaimmal számtalan offline és online kupa döntőjében megfordultam. Ezen felül külföldi ligában is sikerült szép eredményt produkálni egyetlen edzőként a csapatnál! Edzői munkásságom mellett high elo (Gyémánt 1) játékos vagyok. Emberközpontú edzések jellemeznek, de a játékbeli háttértudásomra se lehet panasz! Ha érdekelnek az óráim, akkor csatlakozz az Afterglow VIP programba!

Hiponixx

Jungle/Top Lane edző

Sziasztok! Gerendy "Hiponixx" Máté vagyok, amennyiben top lane, illetve jungle role-on játszol, én leszek a te embered! Egy éve foglalkozom top/jungle coachinggal, nagyon pozitív visszajelzésekkel mind egyéni, mind csoport szinten. Eredményeim a játékban: több éven át konzisztens EUNE CH1 top/jgl, jelenleg konstans EUW D1/M1. Sok magyar csapatnál megfordultam kezdőjátékosként (pl. THR), rengeteg versenytapasztalattal rendelkezem (MNEB, EBL, Lenovo versenyek). Amire számíthatsz az edzéseken: Pro VOD elemzés, Live game coaching, saját replay elemzés, választott hős teljes körű ismertetése, választott témákban specifikus előadások. Ha szeretnél hozzám magánórára járni akkor kattints IDE.

Kooovi

Bot Lane edző

Sziasztok! Kovács "Kooovi" Máté vagyok. Az első szezonban kezdtem el játszani a játékkal, ha az alsó ösvény titkait szeretnéd megismerni, akkor nálam a helyed. Akár abban, hogy ADC-ként hogyan legyél magabiztosabb, és hozd ki magadból a legtöbbet, vagy supportként mikor mi a helyes döntés, együtt válaszokat találhatunk. Szerintem nagyon fontos, hogy a két role megértse egymást ezért tartom hasznosnak, hogy mindkettőben van tapasztalatom bőségesen. Season 1 óta játszom ezeket a pozíciókat EUNE Challenger és EUW D1 szinten. A saját fejlődésem mellett szeretnék egy közösséget építeni, és segíteni minél több embernek elérni a megcélzott rangját.

Krisz TKO

TFT edző

Sziasztok! Kováts Krisztián aka. kriszTKO vagyok. Egy kicsit magamról: Beta óta aktívan játszom, a jelenlegi legmagasabb rank amit elértem az EUNE Rank 1 1675 lp, további a EU VB selejtezőn top 32-be jutottam. Ha szeretnéd, hogy egyénileg legyenek a problémáid orvosolva, de a lolchess review már nem segít, akkor a coaching lesz számodra a megoldás! Az edzések alatt első sorban közös meccs elemzés - játék, comp-ok, új patch, esetleg új set átbeszélése várható. Keress bátran bármikor, és kezdjük meg együtt a fejlődést!