Az egyesület lehetőséget ad egyéni edzésre is.

Edzőink

Ap4ch3

Midlane edző

Sziasztok! Személyemben megismerkedhettek a magyarországi LoL edzőség egyik éllovasával. Három és fél éve a szakmában oktatok és segédkezek. Csapatfelállásaimmal számtalan offline és online kupa döntőjében megfordultam. Ezen felül külföldi ligában is sikerült szép eredményt produkálni egyetlen edzőként a csapatnál! Edzői munkásságom mellett high elo (Gyémánt 1) játékos vagyok. Emberközpontú edzések jellemeznek, de a játékbeli háttértudásomra se lehet panasz! Ha érdekelnek az óráim, akkor csatlakozz az Afterglow VIP programba!

Hiponixx

Jungle/Top Lane edző

Sziasztok! Gerendy "Hiponixx" Máté vagyok, amennyiben top lane, illetve jungle role-on játszol, én leszek a te embered! Egy éve foglalkozom top/jungle coachinggal, nagyon pozitív visszajelzésekkel mind egyéni, mind csoport szinten. Eredményeim a játékban: több éven át konzisztens EUNE CH1 top/jgl, jelenleg konstans EUW D1/M1. Sok magyar csapatnál megfordultam kezdőjátékosként (pl. THR), rengeteg versenytapasztalattal rendelkezem (MNEB, EBL, Lenovo versenyek). Amire számíthatsz az edzéseken: Pro VOD elemzés, Live game coaching, saját replay elemzés, választott hős teljes körű ismertetése, választott témákban specifikus előadások.

Hôrvat007

Bot Lane edző

Üdv mindenkinek! Dániel Horvát, alias Hôrvat007 a nevem. Béta óta játszom a játékkal, a legmagasabb szint, amit elértem: challanger soloqban és flexben. Sok csapatban megfordultam már, de a profi esport karriert a munkám miatt sajnos nem követhetem. A legfontosabb erények számomra a kitartás, pozitív hozzáállás és a tanulási vágy. Sokkal több meccset tudtok majd megnyerni, ha higgadtan álltok hozzá, ez az első lecke. Gyertek el hozzám edzésre és bevezetlek benneteket a botlane rejtelmeibe.