A kupasorozatunk első állomását augusztus 22-én tartottuk meg, ahol 6 csapat küzdött meg egymás ellen a nyereményekért. Annak ellenére, hogy a játékosok képzettségi szintje különböző volt, rendkívül izgalmas versenynek lehettünk tanúi, amelyet 

Ap4ch3 és Horvat a szokásos hozzáértéssel és zseniális humorral közvetített.

Az első mérkőzésen összecsapott két csapat nagy részét Afterglow növendékek alkották, ahol AsdElek Caitlyn pickje bizonyult rendkívül erősnek, amivel bezsebelhette magának az első győzelmét az Alekosz = Pelé csapata.

A második mérkőzésen a verseny előtt összekapart Free Agentek és a Top diff csapata vett részt, ami a Free Agentek győzelméhez vezetett. Raguel a kezdeti nehézségek ellenére remekül kapcsolódott be a meccs második felére, és habár myR Merin csupán kényszerből dzsungelezett, sokkal jobban játszotta meg a lehetőségeit az ellenfél erdészéhez képest. Jah watching Swain-ével lélegzetelállító outplay-eket játszott meg az egész mérkőzés alatt.

A harmadik meccsen az Alekosz = Pelé csapata elengedte a Caitlyn-t a T3rriƒying-Kék csapatának, ami hibának bizonyult; Akos Du Couteau tökéletes, 12/0/13-as KDA-val juttatta el az utolsó fordulóba csapatát.

 

Az elődöntő második meccsén RAGUEL Yone pickje elég erősnek bizonyult, azonban ez sem volt elég sajnos a Free Agentek csapatának, a Chernobyl Boomerang Gamers remek játékkal döntőbe jutott.

A döntő egy hosszú, de ennek ellenére mégis hihetetlen izgalmas mérkőzés volt. Akos Du Couteau Caitlyn-je ismét átverekedte magát a tiltási fázison, és stabil teljesítményt nyújtott a hátsó fronton carry-jével. MegMikrózotKefír és SzivtiPro zseniális tárgyvásárlásaival olyan előnyre tettek szert már a játék korai szakaszában, hogy minden objektívet sikerült elhoznia a T3rriƒying-Kék csapatának. A játék vége felé KWYN Fiora-ja tartotta életben a csapatot, sikerült is elhozniuk egy Elder Dragont. Sajnos ezzel a sárkánnyal harcolnia nem sikerült a Chernobyl Boomerang Gamereinek, viszont az erősítés lejárta után GCsongorA ravasz Twitch-e brutálisan sok sebzést osztott ki, így még mindig sikerült kihátrálniuk a T3rriƒying-Kék előrenyomulásából. Könyves Kálmán Nautilus-a amikor csak tehette, megbüntette az ellenfél carry-k rossz pozícionálását, így az utolsó csapatharcnál sikerült elkapnia GCsongorA-t, ami véget vetett a mérkőzésnek.

A versenyt így a T3rriƒying-Kék csapata nyerte meg, gratulálunk nekik!

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a kupánkon, várunk vissza titeket a kupasorozat következő állomásán is!

Vélemény, hozzászólás?