EGYESÜLETÜNK

Az Afterglow Esports Egyesületet tíz elkötelezett fiatal hozta létre a magyar e-sport, mint XXI. századi modern sportág és szórakoztató ipar intézményesítésére irányuló törekvés meghatározó alapegységeként.

A szervezet 2018. évben történt bejegyzése óta következetesen és szervezett keretek között dolgozunk azon, hogy a programunkban részt vevő ifjúság a lehető legalaposabb felkészítést követően, a gyakorlatban is alkalmazható tudással felvértezve szállhasson versenybe az online küzdőtereken.

A videojátékokra nem pusztán szabadidős tevékenységként tekintünk, hanem olyan eszközt látunk bennük, amellyel eredményesen fejleszthetők az egyén boldogulásához nélkülözhetetlen készségek és kompetenciák.

Víziónk

Küldetésként fogjuk fel a játékosok mentális és fizikai jóllétét középpontba helyező szakmai program kidolgozását, karbantartását és továbbfejlesztését. Munkánk során olyan tudásbázist hozunk létre, amely a digitális környezetben bárki számára elérhető. Az alulról szerveződő, összetartó közösség által megteremtett magyar e-sport sikeres működésében hiszünk.

Tagjaink

Kiss-Rezes Attila

Ügyvezető

dr. Csordás László

Jogi menedzser

Farkas Ákos

Gazdasági menedzser

Nagy Bendegúz

Informatikai rendszer- és alkalmazás-üzemeltető

Gyöngyösi Márton

Szakmai vezető

Kolmankó Mihály

Grafikus designer

Szilágyi Erik

Grafikus designer

Markovics Ádám

Menedzser

Kiss Bertalan

Menedzser

Farkas Boldizsár

Mentál coach